ParaPetCare

ParaPetCare helpt. Bij de verzorging van uw  huisdier, of als vakkundige ondersteuning voor veterinaire professionals. ParaPetCare bestaat uit een team van ervaren en geschoolde paraveterinairen met een voorliefde voor dieren. Wij helpen u met bijvoorbeeld het ingeven van medicijnen, begeleiden u bij het bezoek aan een dierenarts of geven u een goed advies over bijvoorbeeld het gebit of de voeding van uw dier.   Dit doen wij deskundig en heel betaalbaar bij u thuis, of in overleg op een andere locatie, zodat uw dier steeds in een vertrouwde omgeving is. Hierdoor hoeft u niet in een wachtkamer te wachten en geeft de behandeling uw dier veel minder stress.   Voor de veterinaire professional zijn we er als helpende hand in een vakantieperiode of drukte, of bijvoorbeeld als extra ondersteuning bij een complexe operatie.  Ook kunnen wij u diverse zaken uit handen nemen, zodat u meer tijd over houdt, terwijl toch de goede service aan uw klanten gegarandeerd blijft.

Ontmoet ons team

 

“Mijn naam is Sander Peters en ik ben 37 jaar oud. Ik heb mijn opleiding tot Paraveterinair gevolgd aan het Groenhorstcollege te Barneveld . Ik woon samen met mijn gezin in Oosterhout bij Nijmegen, waar wij er een flink aantal huisdieren op nahouden: Konijnen, kippen, katten, vissen, een hamster en zelfs een hagedis houden ons gezelschap. Momenteel werk ik als Paraveterinair dierenartsassistent in een grote dierenkliniek in Duitsland. Daarnaast heb ik een ruime werkervaring opgedaan bij diverse dierenklinieken en volg regelmatig bijscholingen om mijn kennis up to date te houden. Ook werk ik al enige tijd als vrijwillig dierverzorger op de mooie kinderboerderij  “De Oude Hofstede” aan de rand van Ede. Ik heb een groot hart voor dieren, en sta dan ook graag voor u en uw huisdier klaar.”    

 

 

“Mijn naam is Sabine Woutersen en ik ben 26 jaar oud. Ik woon samen met mijn hond, kat en fretten in de stad Tiel. Dieren zijn van jongs af aan al mijn passie geweest, de voorliefde voor het werken met dieren is met de jaren alleen maar toegenomen. Om mij in de dierenbranche te gaan specialiseren was dan ook geen moeilijke keuze. Ik ben werkzaam geweest in diverse facetten van de dierenbranche, hier heb ik ervaring opgedaan met een groot scala aan diersoorten. De benodigde kennis en competenties om beroepshalve met dieren te kunnen werken heb ik opgedaan bij het Helicon te Nijmegen (diermanagement niveau 4, specialisatie dier&gedrag). Tevens ben ik in het bezit van het certificaat Algemene Vorming welke ik bij de organisatie O&O heb behaald (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding-en Opleiding). Ik houd mijn kennis op peil door regelmatig cursussen/opleidingen te volgen. Ik heb de opleiding tot paraveterinair aan het Cursuscentrum dierverzorging (Groenhorst) te Barneveld. met zeer goed gevolg afgerond.”